Job på ACV

Pædagoger til Rosenkilde Skole

På Rosenkilde Skole får vi fortsat nye elever. Derfor søger vi nye kolleger

Rosenkilde Skole er en intern specialskole, som er en del af Autisme Center Vestsjælland.
Vi har i øjeblikket 132 elever. Skolen tilbyder vidtgående specialundervisning efter Folkeskolelovens §20.2 til børn og unge mellem 6-18 år. Skolen går fra 0.-10. klasse.

Det med småt

________________________________________

Pædagog og SSA til botilbud for sansemæssigt særligt sårbare unge og voksne

Autisme Center Vestsjælland

Autisme Center Vestsjælland søger en pædagog og SSA til vores botilbud. Stillingerne er på 32 timer pr uge, eller mere efter nærmere aftale.

Autisme Center Vestsjælland er et kommunalt specialcenter med tilbud til børn, unge og voksne med diagnoser inden for autismespektret. Vi er oprettet efter SEL §§ 36, 66.6, 104, 107 og 108, ABL § 105 (med støtte jf. SEL §§ 83 og 85), Folkeskolelovens § 20.2 samt Lov om særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse. Autisme Center Vestsjælland er delt i hhv. Undervisnings-, Børne- samt Unge- og Voksenområdet.

Vores overordnede strategi for at understøtte gode liv er høj socialpædagogisk autismefaglighed. Vi har tydelige - og ufravigelige - forventninger til, at du indgår som en aktiv og givende del af dette.

Det med småt:

 • Ansøgningsfrist: 20. september 2020
 • Samtaler afholdes:
  28. september 2020 i tidsrummet kl. 9-16 for SSA-stillingen.
  29. september 2020 i tidsrummet kl. 9-16 for pædagog-stillingen.
 • Opstartsdato: 1. november 2020 eller før, hvis muligt. 
 • Søg stillingen her (nyt vindue)

________________________________________

Daglig leder til botilbud

Autisme Center Vestsjælland

Er du vores nye leder?

På Autisme Center Vestsjælland (ACV) udvider og tilpasser vi vores botilbud til unge og voksne mennesker med diagnoser inden for autismespekteret og tilgrænsende diagnoser. Derfor har vi brug for endnu en dygtig leder.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor pædagogik eller anden beslægtet baggrund, og du har ledererfaring, gerne suppleret med lederuddannelse.

 Din nye arbejdsplads

På Autisme Center Vestsjælland har vi forskellige lederfællesskaber. Ledelse er for os det, vi skaber sammen, når vi vil noget for og med andre. Den overordnede strategiske ledelse varetages og udøves af områdeledelsen. Den daglige drift og den strategiske ledelse indenfor de enkelte områder udøves af de daglige ledere i tæt samarbejde med områdelederen. Du skal forpligte dig til ledelse i disse forskellige fællesskaber og have forståelse for, at handlinger både har afsæt i den nære hverdagspraksis og i de større sammenhænge. Altså, du skal lede i relationer. 

Det med småt:

 • Ansøgningsfrist: 20. september 2020
 • Ansættelsessamtaler afholdes den 28. september 2020
 • Ønsket opstart og ansættelse: 1. november 2020
 • Søg stillingen her (nyt vindue)

________________________________________

Servicemedarbejder til Rosenkilde Skole

Autisme Center Vestsjælland

Trives du med at du tage ansvar og selv være med til at præge opgaveløsningen, så er det måske dig, vi søger. 

Rosenkilde Skole varetager selv rengøringen af skolens matrikler, og derfor søger vi en ny kollega til vores servicegruppe, på 25 timer ugentligt. Mødetiden vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet kl. 05.00 – 12.00.

Skolen ligger fysisk på 6 matrikler inden for gåafstand af hinanden. Der er ca. 130 elever og ca. 80 ansatte.

Rengøringen af skolen varetages i en kombination af rengøring i timer, hvor skolen holder lukket, og i timer, hvor eleverne er på skolen; det vi kalder ”synlig rengøring”.

Det er derfor en nødvendig forudsætning for bestridelse af stillingerne, at man med hjertevarme kan håndtere børn med særlige behov.  Du skal kunne formulere dig tydeligt ift. kollegaer, forældre og elever, og du skal kunne bruge pc og mail på brugerniveau.

Det med småt:

________________________________________

Siden er sidst opdateret 16. september 2020