Job på ACV

Alle ledige stillinger på Autisme Center Vestsjælland skal søges via linket nederst i de enkelte opslag.

Job på ACV
 • Uopfordrede ansøgninger

  Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger

  Vi er forpligtet til at slå alle ledige stillinger op i eksterne medier, fordi Slagelse Kommune er en offentlig institution. Derfor modtager vi ikke uopfordrede ansøgninger.

  Du er meget velkommen til at søge en af vores ledige stillinger.

 • Timelønnede vikarer og sommerferieafløsere til Autisme Center Vestsjælland

  Har du et ønske om at arbejde med mennesker, hvor du skal støtte den enkelte beboer i aktiviteter og personlige behov. Så læs videre her.

  Vi søger personale, som er nysgerrig på pædagogik, og som har lyst til at udvikle sin faglighed inden for det specialiserede område.


  Autisme Center Vestsjælland (ACV) er en stor virksomhed under Slagelse Kommune indenfor Center For Handicap og psykiatri, hvor vi pt. er ca. 600 medarbejdere.

  Det med småt:

  • Der vil løbende blive afholdt ansættelsessamtaler frem til ansøgningsfristen den 1. juli 2023.
  • Og ansættelserne vil også ske løbende.
  • Søg stillingen her (nyt vindue)
 • Pædagog på 30 timer til Autisme Center Vestsjælland

  Vi søger en pædagog til døgntilbud under Autisme Center Vestsjælland, beliggende på Århusvej 2 E – K, 4200 Slagelse.


  Pædagogisk fokuserer vi på, at borgerne oplever kvalitet og inddragelse i eget liv. Vores pædagogiske tilgang tager afsæt i den recovery-orienterede tilgang, og vi er optaget af altid at tænke etik ind i vores arbejde og arbejde relations skabende i forhold til beboerne i teamet. Samtidig lægger vi vægt på at understøtte et bo miljø, hvor borgerne oplever en høj grad af muligheder for valg i hverdagen, både i forhold til fællesaktiviteter, og også i forhold til det sociale fællesskab.

  Det med småt:

 • Vikarer til Enkeltindsatserne på Autisme Center Vestsjælland

  Ønsker du at være med til at give mennesker med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) et liv, hvor deres behov, håb og drømme er i fokus, så er du måske vores nye vikar i Enkeltindsatserne.


  Vi søger mennesker, som er nysgerrig på pædagogik og som har lyst til at udvikle sin faglighed inden for specialområdet. Du skal kunne navigere i en arbejdsdag, hvor der primært vil være 1:1 samspil med borgeren, da vores målgruppe har brug for skærmede rammer for trivsel. Målgruppen er unge mennesker med ASF med massiv problemskabende adfærd, når rammerne ikke understøtter deres behov. Arbejdet kræver, at du arbejder selvstændigt, men samtidig samarbejder med dine kollegaer. Det er et krav, at du fleksibel og kan arbejde i sommerferien.

  Det med småt:

  • Ansøgningsfrist: 1. juni 2023
  • Tiltrædelse: hurtigst muligt
  • Der vil være løbende ansættelsessamtaler frem til den 1. juni
  • Søg stillingen her (nyt vindue)